Over ons

Cateringservice Jan de Vries is een gerenommeerd cateringbedrijf dat voor elke gelegenheid een op maat gesneden oplossing biedt. De bedrijfsformule van Cateringservice Jan de Vries is in de loop der jaren ontwikkeld tot een duidelijk herkenbare eenheid die borg staat voor kwaliteit en een ‘verantwoord product’.

Omdat Jan heel goed weet wat kwaliteit is, beseft hij terdege dat die kwaliteit nauw samenhangt met de kwaliteit van zijn medewerkers. Daarom besteed Jan veel aandacht aan klantvriendelijkheid en de kennis van de te verwerken producten en coacht hij zijn medewerkers door zelf actief te blijven op de werkvloer.

Door het voeren van duurzame catering houdt hij de ontwikkelingen in zijn vakgebied nauwgezet in het oog en reageert hij progressief op in te voeren maatregelen. Niet voor niets is Jan zijn leus: “We gaan voor kwaliteit!”

Cateringservice Jan de Vries is opgericht in 1993, gestart met 1 snackwagen maar onderhand gegroeid tot één van de grootste cateringaanbieders van het noorden.

Cateringservice Jan de Vries voldoet aan de hygiënecode en werkt volgens de aan de HACCP gestelde principes aangaande voedselveiligheid. Tevens in bezit van BHV.